top of page
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
van intake tot oplevering
Qualitek, tekenen in kwaliteit

VAN INTAKE TOT OPLEVERING

Totaalaanpak verzekerd

Als ervaren technisch tekenbureau in Zandhoven zijn we ervaren in vele verschillende aspecten van technische documentatie. Zo kunt u een beroep op ons doen voor de conceptualisering en uittekening van nieuwe projecten. Verder passen we ook schema's van bestaande installaties aan. Bovendien kunt u ons ook inhuren voor het op locatie opnemen en uittekenen van as built-situaties. We scannen ook bestaande papieren dossiers en zetten tekeningen om naar digitale formaten. Ten slotte kunt u bij Qualitek terecht voor het beheer en de digitale opslag van uw technische tekeningen.

totaalaanpak verzekerd

Intake

Qualitek

Bij Qualitek bent u meer dan een nummer. We nemen de nodige tijd om uw organisatie goed te leren kennen. Anderzijds krijgt ook u de kans om ons te ontdekken. Tijdens een intakegesprek maken we kennis en luisteren we naar al uw behoeften. Zo ontdekken hoe we u het beste vooruit kunnen helpen.

Offerte

Qualitek

Op basis van het intakegesprek stellen we een gedetailleerde offerte op met daarin een specifiek plan van aanpak, helemaal toegespitst op uw behoeften.

Uitvoering

Qualitek

Na uw goedkeuring van de offerte voeren we de opdracht uit volgens de overeengekomen timing en binnen het afgesproken budget. Daarbij maken we gebruiken van een of meerdere van deze softwarepakketten: AutoCad en Eplan.

Oplevering

Qualitek

Na afronding van de uitvoeringsfase maken we werk van een vlotte oplevering van de opdracht waarbij u alle nodige informatie krijgt. Uiteraard maken we ook graag tijd om uw vragen te beantwoorden.

contacteer ons

Neem contact met ons op

Hebt u vragen bij onze werkwijze en wilt u weten of wij u verder kunnen helpen met uw specifieke technische documentatievraag? 

Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page