top of page
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
elektrisch ontwerp en berekeningen
Qualitek, tekenen in kwaliteit

ELEKTRISCH ONTWERP EN BEREKENINGEN

Maatwerk volgens uw behoeften

Qualitek

Bij Qualitek hebben we alle knowhow in huis om uw technische tekeningen uit te werken volgens uw noden. Daarbij zijn vele situaties mogelijk. Bent u op zoek naar een technisch tekenbureau voor as-built situaties of wilt u aanpassingen, mechanische tekeningen, elektrische schema's, P&ID-processchema's of gebouwplannen laten opmaken? Dan staat dit technisch tekenbureau met jarenlange expertise voor u klaar.

elektrische en mechanische schema's tekenen
opmaak van technische dossiers
Qualitek

Kennis van vele software

Qualitek gebruikt AutoCad en Eplan als CAD-software voor een professionele uitwerking van uw technische tekeningen. Verkiest u een werkwijze met een ander softwaretype? Dan zijn er ook andere mogelijkheden. Neem contact met ons op en leg ons de software van uw voorkeur voor. Zo is het voor ons ook mogelijk om kabelberekeningen uit te voeren met Caneco BT. Dankzij deze geavanceerde rekensoftware voor kabel- en kortsluitberekeningen voeren we uw tekenwerk professioneel uit. Wist u dat Caneco BT is erkend door de grote keuringsorganismen?

Opmaak van technische dossiers

Qualitek

Bij Qualitek bent u aan het goede adres voor de opmaak van keuringsdossiers met eendraads- en situatieschema's en rekennota's. Tel daarbij bovendien projectplannen, zoals leidingplannen en grondplannen. Verder nemen we ook de opmaak van elektrische installaties en schema's voor camera's en toegangscontrole voor onze rekening.

Anchor 1
uitbreiding bestaande installaties

Uitbreidingen bestaande installaties

Wilt u uw huidige installaties uitbreiden? Ook dan kan Qualitek in Zandhoven heel wat voor u betekenen. We pakken niet-standaardproblemen zoals kabelselectie en beveiliging aan en staan in voor de nodige bijschakeling van zware verbruikers en houden rekening met de impact van het vervangen van transfo's.

Vragen over de mogelijkheden die Qualitek u biedt voor de opmaak van elektrische ontwerpen en berekeningen? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page